Mainoksen tai julisteen suunnittelu ja toteutus, alkaen 100e+alv


Kuvakollaasin suunnittelu ja toteutus, alkaen 70e+alv


Facebook tai Instagram-julkaisut, alkaen 100e+alvValokuvaus 5 tiedostoa käsiteltynä //100e+alv

Valokuvaus 10 tiedostoa käsiteltynä //154e+alv

Kuvaan muotokuvia ja/tai yrityskuvia ihmisistä. Lapsikuvat kuuluvat myös tähän hinnoitteluun. Kuvien siistintä ja lähetys kuuluvat hintaan. Kuvat toimitetaan laskun maksun jälkeen sovitulla tavalla. Kuvaukset tapahtuvat valitsemassa miljöössä, esim. puisto, työpaikka tai oma koti.

Jos haluat kuvat muistitikulla itsellesi, niin veloitan 25 euroa lisää tuntihinnan päälle.

10 kuvatiedoston ostaja saa kuvat muistitikulla veloituksetta!


Valokuvaus 5 tiedostoa käsiteltynä //119e+alv

Valokuvaus 10 tiedostoa käsiteltynä //180e+alv

Tuotekuvat esimerkiksi omille kotisivuille, verkkokauppaan, Facebookiin, Instagramiin tai mihin ikinä haluat niitä liittää. Tuotekuvat voivat olla ruoka-annoksia, kahvilatuotteiden kuvia, kukka-asetelmia, sisustuskuvia, verkkokaupan tuotteita – melkein mitä vain! Tuotteiden asettelu ja sommittelu kuuluvat hintaan, sekä jälkeenpäin tehtävät filtterit tai kuvien hienosäädöt sekä kuvien lähetys asiakkaalle sovitulla tavalla.

Jos haluat kuvat muistitikulla itsellesi, niin veloitan 25 euroa lisää tuntihinnan päälle.


10 kuvatiedoston ostaja saa kuvat muistitikulla veloituksetta!
Kuvien editointi/muokkaus (omat kuvat)

1-3 kuvaa 35e+alv

4-6 kuvaa 47e+alv

7-10 kuvaa 56e+alv
Blogitekstin, mainoksen tai CV:n oikoluku, tekstin editointi ja parantelu. //35e/h + alv
Peruutus on tehtävä 8 päivää ennen kuvauksia tai sisällöntuottamiseen sovittua tapaamista, poislukien äkilliset sairastapaukset, jolloin tapaamista voidaan siirtää. Jos peruutus tehdään 8 päivän sisällä, perin 50% maksun ja jos kokonaan jätetään tulematta paikan päälle, perin täyden hinnaston mukaisen maksun. Valokuviin jotka saat, niin saat täyden oikeuden, mutta jatkomyyntiä niille en kannata. Katson tilauksen ja kuvien toiminnan mukaan, mihin kuviin tulevat kuvaajatietoni ja mitkä jäävät ilman tietojani. Facebookkiin tai Instagramiin menevissä minun ottamissa kuvissa (sisällöntuotto) ei tule olemaan kuvaajatietojani, vaan kuvat menevät yrityksen hyväksi. Maksutapana lasku ja lopulliset kuvat saa vasta laskun maksun jälkeen.